Prajituri simple

Prajituri simple
Stim, e epoca vitezei, nu mai avem timp sa preparam foietaje pufoase si blaturi crocante pentru torturi in cinci straturi si patru creme diferite.
Cu toate astea, cine nu apreciaza gustul veritabil al cremei facute de prorpiile maini? Exista cateva retete de prajituri care te salveaza atunci cand esti mai aglomerat si iti garanteaza ca vei sparge monotonia unui platou umplut cu preparate de supermarket. Pentru vremuri de criza, sa vedem cateva retete salvatoare, simple si rapide, care va vor tine musafirii aproape si copiii in bucatarie:
Negresa http://www.prajituri.info/negresa/
Tiramisu http://www.prajituri.info/tiramisu/
Fursecuri cu vanilie http://www.prajituri.info/fursecuri-cu-vanilie/
Clatite http://www.prajituri.info/clatite/
Acum, fie ca sunteti prea obosita pentru a va complica, fie ca nu aveti pur si simplu timp, aveti de unde alege pentru a nu va lasa masa goala, cand casa e plina.

Stim, e epoca vitezei, nu mai avem timp sa preparam foietaje pufoase si blaturi crocante pentru torturi in cinci straturi si patru creme diferite.

Cu toate astea, cine nu apreciaza gustul veritabil al cremei facute de prorpiile maini? Exista cateva retete de prajituri simple care te salveaza atunci cand esti mai aglomerat si iti garanteaza ca vei sparge monotonia unui platou umplut cu preparate de supermarket. Pentru vremuri de criza, sa vedem cateva retete salvatoare de prajituri simple si rapide, care va vor tine musafirii aproape si copiii in bucatarie:

Acum, fie ca sunteti prea obosita pentru a va complica, fie ca nu aveti pur si simplu timp, aveti de unde alege una din prajiturile simple de mai sus pentru a nu va lasa masa goala, cand casa e plina.